Rólunk

A STEINER-AUTOHOF Kft. elődjét, a STEINER Kft-t Bicskén 1991-ban alapította a GmbH, gépjármű üzemanyag kiskereskedelem, éttermi vendéglátás és közúti tartálytisztítás tevékenységekre.

Az Alois Steiner Kft. tulajdonosa az 1928-ban alapított osztrák Alois Steiner GmbH, melynek székhelye a Fertő-tó mellett Illmitz-en található.
A cég alapítója, Alois Steiner, tej gyűjtőfuvarozásával és teherfuvarozással kezdte el a vállalkozást.

Jelenleg a cégalapító gyermekei és unokája irányításával az Alois Steiner GmbH a következő tevékenységeket végzi: földmunkavégzés, készbeton előállítás, aszfalt újrahasznosítás, tartálykocsi tisztítás, tartálykocsis élelmiszerszállítás. A GmbH közúti tartálykocsis élelmiszerszállítás tevékenységgel, Alois Steiner Kft. néven 1995 óta bicskei telephellyel Magyarországon is működtet céget, több mint 20 db korszerű, hőszigetelt fűthető tartálykocsival.

Az M1 autópálya mellett elhelyezkedő 5 Ha terület tulajdonosa 1995-2009 között a német LOMO GmbH volt, és a neve LOMO Hungária Kft-re változott. 2009. december 14-től ismét az Alois Steiner GmbH a tulajdonos és ettől az időponttól a neve STEINER-AUTOHOF Kft.