Telephelyén üzemanyagkút, étterem és közúti tartálykocsi mosó található, valamint egy 14000 m2-es őrzött, bekerített és kivilágított kamion parkoló áll a gépkocsivezetők rendelkezésére.

A STEINER AUTOHOF KFT az alábbi szolgáltatásokkal áll vevői rendelkezésére non- stop nyitvatartással

Üzemanyagkút

Korszerű üzemanyagkút a Magyarországon forgalomban lévő benzin, AdBlue választékkal és diesel kiszolgálással. A termékek beszerzése kizárólag az OMV-től történik. Az árak kedvezőek. A következő tankoló kártyákat fogadjuk el: IDS, AS24/EUROTRAFIC/TOTAL, UTA, DKV, ARIS, LOGPAY, WÖLFL, IQ

 

Shop

Az üzemanyagkúthoz kapcsolódó nagyméretű 140 m2  shopban megtalálható minden ami az utazáshoz szükséges lehet. Különösen nagy a választék kamion tartozékokból és felszerelési tárgyakból.

Étterem

A 90 fős légkondicionált étterem a hét minden napján  05.30-24-00 tartó  nyitva-tartással, magyaros és nemzetközi étel és italválasztékkal várja vendégeit. A leválasztható termek alkalmasak zártkörű rendezvények tartására és csoportok fogadására. Biliárdasztal és TV készülék áll még vendégek rendelkezésére.

Vizesblokk

A vizesblokk alkalmas buszos csoportok fogadására, s akár 10 fő részére is biztosított a fürdés a korszerű, higiénikus zuhanyozókban.

Őrzött parkoló

A kamionok parkolására 14 000 m2 őrzött parkoló szolgál, amely bekerített, éjszaka megvilágított és 24 órás őrszolgálattal működtetett.

Közúti tartálykocsi tisztító

A STEINER AUTOHOF Kft telephelyén korszerű 4 fejes közúti tartálykocsi mosó működik. Teher és személyautók külső tisztítását, valamint tartálykocsik belső mosását, valamint termékek lefejtés előtti felgőzölését vállalja. A mosásokról mosási bizonyítvány készül. A mosó SQAS minőségbiztosítással rendelkezik.

 

Folyékony élelmiszerszállítás

 

Nyitva tartás
NON-STOP 00:00 - 24:00

 

Steiner Autohof Kft.